3 авг. 2010 г., 16:09

За теб! 

  Поэзия » Любовная
1315 0 13

 

 

Отпивам лятото,

наляло старата лоза.

 

Изпращам ятото

и птичето - със майчина сълза...

 

Заплитам слънцето

с косите – натежала ръж...

 

Посявам зрънцето

в очите на жадуващ мъж.

 

Флиртувам с погледи,

мечти...

и кръговрати.

 

Съдба наричат ме...

 

А всъщност - съм жена ти!

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??