30 апр. 2006 г., 11:57

За теб 

  Поэзия
704 0 3
На Краско

За рождения ти ден какво да ти даря?
Какво ще вземеш днес, в студа от мен?

Вземи една сълза...

Започваш да броиш в четвърта писта.
Едно и... докога, до... нови нули...

За рождения ти ден какво да ти даря?
Какво ще пренесеш със теб до есента?

Вземи една ръка...

Започваш да градиш четвъртата стена.
И с тухличка една но... докога...тъй и...

И сега...

За рождения ти ден какво да ти даря?
Какво ще ти оставя за там... вълна...

Вземи едно море...

Вземи го и го понеси към своето небе.
И хоризонта обгърни, защото той зове, зове...

08.04.2006

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??