8 апр. 2007 г., 22:14

За ТЕБ! 

  Поэзия
716 0 2

За ТЕБ!
сняг от морето се издига
земя над облаци прелита
слънцето пак в мен изгря
щом твоята усмивка ме погледна

звезди изпълниха се със небе
водата се намокри
огън се опари
въздуха с дихание се върна
отново бие нашето сърце

искра в очите прекатури нежната сълза
прегърна ме и се разплака
при теб съм аз сега
не губи ме повече

К.....
*поздравче с Brian Adams and Barbara Streisand - I Finally Found Someone

© Иван Радев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Интересен стил! Поздрави! 6
  • Много е хубаво! Хареса ми! Давай в същия дух
Предложения
: ??:??