16 апр. 2007 г., 16:48

За теб... 

  Поэзия
598 0 0

Седя сама на бара,
запалвам си цигара,
замислям се и гледам,
как бавно тя изгаря.

Мечтая си сега
за малко топлина,
но от твоята страна
не получавам аз това.

Защо ти винаги мълчиш,
не искаш нищо ти да промениш,
как мога да те разбера,
като не си разкриваш чувствата.

Мълчанието, знам, е злато,
но така богат не ще станеш ти,
кажи каквото ти е на душата,

не го прикривай, не мълчи!

© Мария Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??