24 авг. 2011 г., 04:08

За теб, Любов 

  Поэзия » Другая
895 0 9

Слънце, момиче, вода...
Бисери чудни.
Елхица сестрица на смърча.
Истинска или
на небето дъщеря?

Пътека към теб,
намерих сълцица
очи - две звездици,
кошута,

потъвам в тишина...

© Виктор Добрин Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??