24.08.2011 г., 4:08 ч.

За теб, Любов 

  Поезия » Друга
896 0 9

Слънце, момиче, вода...
Бисери чудни.
Елхица сестрица на смърча.
Истинска или
на небето дъщеря?

Пътека към теб,
намерих сълцица
очи - две звездици,
кошута,

потъвам в тишина...

© Виктор Добрин Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??