13 июл. 2010 г., 15:35

За теб, майко! 

  Поэзия
611 0 6

                                Колко ли кладенци, сълзи

                                     би събрала, от радост и

                                   болка с нас преживяла?!


                                Любовта ти - роза, вълшебно

                                      разцъфтяла, на нежните 

                               си плещи живот - преживяла.


                                      Животът ти е славна

                                  битка, чак до есен, неписана,

                                     нечута, красива, твоя песен.


                                  Обичам те, майче, и за теб 

                                      сега пея, за това, че под

                                    твоето сърце живея!


                                  Целувам ръце ти, сърце

                                                 ми копнее,

                                    при теб ще се връщам,

                                        любовта не вехнее!

© Искра Радева Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??