10 апр. 2008 г., 07:45

За теб - най-големия ми дар 

  Поэзия
764 0 1
 

 

 

За теб - най-големия ми дар

 

Подарих ти най-прекрсното си цвете.

Подарих ти най-огнената страст.

Подарих ти най-сладкото желание.

Подарих ти най-милия си глас.

Оставих всичко мое в твоя власт:

оставих ти морето мое цветно,

оставих планините диви,

оставих и небето светло,

оставих реките и потоците красиви.

В твоите ръце аз дарих ти

най-нежното, най-свидното, що бе мое

и на теб най-тайното разкрих ти.

Целият ми свят, всичко - сега е твое!

© Велислава Адрианова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??