25 мая 2008 г., 13:21

За теб, приятелко... 

  Поэзия
3627 0 3

 

За теб, приятелко... 

 

 

На теб, приятелко, пиша тези редове,
за теб, приятелко, мисля в тези часове.
На теб толкова много дължа
и на съдбата, която ни събра.
Във всеки тежък момент ти беше с мен
и не ме остави сама нито един ден.
Не отричам, лек не е пътят,
понякога даже сълзи капят,
но сме заедно, това е важно
и всичко ще отмине, дори да е трудно.
Колко хубави спомени имаме ние
и колко още времето ще разкрие...
Радостните ни усмивки още дълго ще греят
и очите ни обнадеждени заедно ще се смеят.
Помниш ли, когато се заклехме
и да сме заедно си обещахме?
Колко пъти по улиците сме пяли
и заедно на злините сме се смяли...
Колко хубави моменти сме изживяли
и колко трудности сме преживяли...
А занапред времето ще ни покаже
и за бъдещето то ще ни разкаже.

 

 

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много ми харесва...идеално е! Поздрав.
  • Да,приятелство е това!
    Поздравявам те, мила!
    Успех
  • Желая ви само хубави дни от тук нататък и не забравяйте,че приятелството е най-хубавото нещо на този свят!
    Поздрав!
    П.П. Приятелството е трудна задача и не всеки може да я реши.Неизбежно има море от болки,но това е..Горе главата и успех!
Предложения
: ??:??