13 окт. 2011 г., 14:16

За теб, винаги само за теб 

  Поэзия » Любовная
1013 0 6

Сяхме любов и пожънахме вечност,

копнежът да сме заедно не спира.

Когато в дните си не сме далечни,

от тази емоция дъхът ни замира.

 

По-нежна  си отколкото в мечтите ми,

ти  си щастието,  за което живея.

Не ще угасне искрата в очите ми,

ти си реалност, моя единствена фея.

 

Бях и съм искрен в дадената клетва.

Това прави предимството ми силно.

Никакви съмнения в мен не трепват,

обичам те истински и съвсем стилно.

 

Светът е пролетно чувство за нас,

любовни стрели свистят в тишината.

Усетихме в най-незабравимия час,

че сме прободени право в сърцата.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??