22 июл. 2012 г., 18:20  

За тебе, тати... 

  Поэзия » Другая
746 0 2

Създаден си, тати,  да бъдеш велик.

Орисан си, тати,  да бъдеш различен.

Тъй сладко сериозен и стилен комик.

И толкова много от всички обичан.

 

А твоите танци „изгарят” душите.

Сънуваш ги даже, от Господ дарен си.

И които ги види му текват сълзите....

Да ги влудяваш от сцената, определен си.

 

Забравили  кюфтета на вилица заболи.

Изпаднали в транс  не мислят за  неволи.

И да немеят пред изкуството ти вечно,

за което, благодаря ти най-сърдечно.

 

Ти рамо си мое и вечен приятел.

Със тебе съм силна и ти не отричай.

Бъди само с мен, като ангел небесен,

бъди ти до мен и ме обичай.

 

Оценям всеки земен  миг,
прекаран с теб в живота с благата.
На колене със  зноен  вик,

че имам те, благодаря  към небесата!

 

22.02.2011г.

©shon

© Упорита Добродушкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??