4 июл. 2021 г., 15:29

За това, че ме накара да чакам 

  Поэзия » Любовная
268 1 4

Ще те накажа пак, да знаеш,

със сто целувки свежи аз.

Безкрайна нежност ще познаеш -

ще те накажа пак, да знаеш.

С усмивка ти ще се покаеш,

с очи красиви, с топъл глас.

Ще те накажа пак, да знаеш,

със сто целувки свежи аз.

 

Със сто целувки свежи аз

най- чувствено ще те залея.

Не ще те пощадя, от страст,

със сто целувки свежи аз.

Ще трепнат устните в екстаз,

в прегръдка с тебе ще горея.

Със сто целувки свежи аз

най- чувствено ще те залея.

 

Най- чувствено ще те залея...

Ще те накажа пак, да знаеш.

От все сърцето те копнея,

най- чувствено ще те залея.

По теб сега ще полудея,

от щастие ще засияеш.

Най- чувствено ще те залея...

Ще те накажа пак, да знаеш.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??