Ще те накажа пак, да знаеш,
със сто целувки свежи аз.
Безкрайна нежност ще познаеш -
ще те накажа пак, да знаеш.
С усмивка ти ще се покаеш,
с очи красиви, с топъл глас.
Ще те накажа пак, да знаеш,
със сто целувки свежи аз.
Със сто целувки свежи аз
най- чувствено ще те залея.
Не ще те пощадя, от страст,
със сто целувки свежи аз.
Ще трепнат устните в екстаз,
в прегръдка с тебе ще горея.
Със сто целувки свежи аз
най- чувствено ще те залея.
Най- чувствено ще те залея...
Ще те накажа пак, да знаеш.
От все сърцето те копнея,
най- чувствено ще те залея.
По теб сега ще полудея,
от щастие ще засияеш.
Най- чувствено ще те залея...
Ще те накажа пак, да знаеш.
© Асенчо Грудев Всички права запазени