17 янв. 2010 г., 15:04

За твоята любов 

  Поэзия » Любовная
774 0 1



Роза красива си ти,
червена, без бодли -
питам се аз в този час,
заслужавам ли те аз?
Фина и галантна,
със очи по-красиви
от най-ценните сапфири!

Погледна ли те аз,
изпадам във захлас,
мога ли аз да зная
как ти ме омая?

За теб на всичко съм готов,
да тръгна сам на лов
за твоята любов!

Чувствам самота голяма,
когато теб те няма,
сърцето ми не може да понесе
някой друг да те отнесе.

Не мога аз да понеса да те загубя,
сториш ли го - ще се погубя!

© Йордан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??