2 сент. 2005 г., 12:02

За верността 

  Поэзия
852 0 1
Мисълта ти да ми бъде вярна!
Всичко друго ти прощавам:
сторени, несторени злини,
дума хубава, ала невярна..
даже нож в гърба оставам ненаказан,
Ала казвам:
- Mисълта ти да ми бъде вярна,
а за другото съм глух, и ням,
и ти прощавам.

© Георги Динински Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??