28 мая 2024 г., 08:01

За всеки случай 

  Поэзия » Любовная
80 0 3

     

        За всеки случай   

 

Обичай ме за всеки случай!

Обичай ме и с мен бъди!

Обичай ме и силно вярвай,

сърцето ми любов ще ти дари.

 

Обичай ме, не знаеш колко

слънца угасваха в нощта,

не знаеш, че отново

душата ми е пълна с красота!

 

Понякога за мене си мисли,

ще бъдеш по-щастлив и силен!

Когато плачат нощните звезди,

ще ти даря света безкраен.

 

За всеки случай ме обичай,

ще ти потрябвам някой ден

и името ми с обич ти изричай,

когато мислиш си за мен!

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??