За всекиго по нещо
Всеки трябва да е силен,
да е мъдър, да е стилен,
да умее - ей така,
да получи тез слова...
Ако иска и му стиска,
може и да бъде - свой,
но, ако го Те потискат,
няма да бъде Герой...
Ще приеме слабостта,
ще се гърчи без слова,
за да се хареса,
на интереса...
Ти помни, не се предавай,
не унивай така,
а бори се смело,
със молив в Ръка...
© Вал Герх Все права защищены