7.05.2015 г., 21:31 ч.

За всекиго по нещо 

  Поезия » Друга
395 0 1

За всекиго по нещо

 

Всеки трябва да е силен,

да е мъдър, да е стилен,

да умее - ей така,

да получи тез слова...

 

Ако иска и му стиска,

може и да бъде - свой,

но, ако го Те потискат,

няма да бъде Герой...

 

Ще приеме слабостта,

ще се гърчи без слова,

за да се хареса,

на интереса...

 

Ти помни, не се предавай,

не унивай така,

а бори се смело,

със молив в Ръка...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??