23 мая 2008 г., 08:00

Забих в краката ти пирона 

  Поэзия
597 0 5

Здравей, влюбена ли си пак?

Къде ми захвърли душата?

Кажи къде е, в кой влак?

Да я настигна, че не свиквам с тъгата...

.

Време не било да те обичам?!

А нима ще има някога такова?!

Не видя ли как се свличах

по потната риза на Бога?

.

А колко исках, мила, да те сбъдна.

Както рисунка от детска ръка.

И пак в росата ти да плувна.

"Дъга любовна"- да те нарека.

.

Слаб ли бях за теб художник.

Или не те видях в икона.

В тъмнината восъчно - безбожна,

забих в краката ти пирона.

...

Здравей, чети го, сбогом.

Аз отдавна си намерих кръста.

И всяко място днес е лобно.

И с друга ще възкръсна...

© Графит Диамант Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много приятно съм изненадан от коментарите ви!Благодаря на всички прочели!
  • Повече от невероятно... мисля че ще те чета постоянно....... стила ти е безупречно-жесток и истински
  • Хубав стих! Поздрави!
  • Поздрав и от мен! Страхотно!!!
  • Невероятен стих, много ми хареса! Поздравления!!!
Предложения
: ??:??