12 авг. 2010 г., 10:14

Заблуда 

  Поэзия » Другая
585 0 2

Уж с някого си,
а не си.
Стечение и…
примиримост
към нещо, за 
което трябва.
По някакви
измислени
причини, за да 
не бъдеш сам
на тези си години.
Каква измама
за душата…
Ти другаде си бил
и щом тя появи се,
забравяш кой си
и къде…
поръчваш си 
поредно питие…
и сам си,
повече и от преди.
А тя танцува…
тебе те боли.
Нали си с друга,
нея погледни!

© Мариана Вълкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??