Aug 12, 2010, 10:14 AM

Заблуда 

  Poetry » Other
581 0 2

Уж с някого си,
а не си.
Стечение и…
примиримост
към нещо, за 
което трябва.
По някакви
измислени
причини, за да 
не бъдеш сам
на тези си години.
Каква измама
за душата…
Ти другаде си бил
и щом тя появи се,
забравяш кой си
и къде…
поръчваш си 
поредно питие…
и сам си,
повече и от преди.
А тя танцува…
тебе те боли.
Нали си с друга,
нея погледни!

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??