Камшика,бич ли е...?
А бича...камшик ли е.
Щастието,усмивка ли е...
или болка,провал.
Слънцето, да,сезони познава ли?
Затова ли топли по свой си начин.
Или ,просто в илюзия е...
в заблуда вечер угасва.
Вината,грях ли е...незная
Някой паяжина плете.
Тихо,без корис,водата мъти
и се надява към дъното тъмно да те отведе.
Съзнаваш ли...че въпроси задаваш.
А отгова сам знаеш ,добре.
Приятелства ,отдавна загубил.
Самотник си с чисто сърце.
© Ангел Все права защищены
А онзи - Някой, "водата мъти и се надява към дъното тъмно да те отведе." С Него тикой не е излизал на глава, поне досега.
Поздравление за оригиналния стих и много успешна седмица!