7 мая 2009 г., 20:28

Забрана за обич 

  Поэзия » Любовная
1550 2 21

Заключих вратата! Ключа ще изхвърля,

но няма след теб да изтичам!

Сама ще приседна в студения ъгъл,

безсилна, че още обичам...

 

За кой ли път там ще проклинам съдбата,

която със теб ме обрече...

Е, казах си "Край!" и затворих вратата!

За мене си минало вече!

 

 

 

              Забрана за обич! Знам, нищо не значи!!!

              Умът е съвсем непотребен...

              В момента, щом прага отново прекрача,

              аз пак ще залитна... Към ТЕБЕ!

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??