Край магистралата в слънчев ден
заглеждам мургаво момиче.
Стои разголено момичето край този натоверен път,
напрегнат се усещам в слабините.
Страхът ме спира да отбия и
да опитам от плода му.
Тъй професионално го предлага,
че се прекръствам грях да скрия.
Оставайки със зяпнала уста,
настъпвам пълна газ,
от изкушение избягвам,
но колкото да го коря,
разбирам, то така...
си вади хляба.
© Иван Иванов Все права защищены