15 мая 2007 г., 09:17

Забранена бачата 

  Поэзия
691 0 3
 

Кристални чаши със следи от устни,

отпили страст с блаженство неприкрито.

Полуотворени, тръпчиво-вкусни,

необуздани - като виното отпито.


Следи от страст като следи по пясък -

нетрайни, бързи, плахи и горещи.

Следи от устни с винен блясък.

Очите - като пламналите свещи.


Тела, ранени от любов опиянена,

изпили страст от чашата кристална.

Любовна нощ, греховно-споделена.

Обет за среща тайнствена, сакрална.


Две чаши с вино давят двама странници.

Любовен пир във нощ непозволена.

Избягалите, грешните измамници

танцуват в транс  бачата забранена.

© Дарина Дечева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??