4 июн. 2009 г., 12:41

Забранена Любов 

  Поэзия » Любовная
1726 0 3

Забранена Любов


Мисля си за теб отново,

чувствата си аз тая,

нищо чудно, нищо ново,

пак не мога да заспя.


За ласките ти аз мечтая,

нежни и гальовни,

целувкитв ти аз желая,

непринудени свободни.


Искам всичко да призная,

колко те обичам!

Сигурно е, аз го зная,

себе си не ще отричам.


С усмивка щом дариш ме,

сърцето ми бушува,

почва то лудешки да тупти,

радва се, празнува.


Защото слънце си за мен,

вечно и желано,

грееш всеки ден,

от красота си изковано.


И всеки лъч прекрасен, твой,

нанася удар нов,

обичащ и опасен,той

е знак на Забранената за нас Любов.

© КрИсИ Милчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Познато... Мразя забранената любов, а всеки път щом се влюбя тя е такава... Намерих себе си в твоя стих, прекрасен е...
  • Готино червено
  • Забранена,ама е Любов!Много нежен стих!Поздравления!
Предложения
: ??:??