12 сент. 2009 г., 00:21

Забранена любов 

  Поэзия » Любовная
743 0 1

Когато те видя,
сърцето ми започва силно да бие,
и сякаш любовта разума иска да надвие.
Непознати чувства в мен провокираш
и някак си вратичка към сърцето ми намираш.

Желая те, искам те, ревнувам те,
и никога няма да мога да ти кажа "не",
но ти си нещо, което не мога да имам,
ти си любовта, която не разбирам.

Забранено ми е да те обичам,
ала всяка твоя усмивка се отразява в мен като надежда
и всеки път сърцето ми наивно се подвежда.
Боли ме ужасно, но не защото ме нараняваш,
а заради надеждата, която всеки път в мен оставяш.

© Пенка Ламбева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??