Страстно целувам твоите устни,
ухаещи на младост.
Прегръщам апетитното ти тяло
покрито с мускулеста плът.
Изпивам сладката ти пот
стичаща се от мишниците силни.
Събличам те с поглед,
докосвам те с жар,
прокарвам пръсти в твоята коса
докосвам лицето ти с език.
Целувам,галя и любя
сякаш ми е за първи път.
Уви,забранена е тази мечта,
страст греховна и чужда...
Остава само да си мечтая
как те целувам и галя,
тъй силно,до болка и сълзи.
© Маргарита Георгиева Все права защищены
Отскоро започнах да пиша сама.