17 февр. 2011 г., 11:43

Забравен край 

  Поэзия » Другая
862 0 13

 

 

Как ми писна...

 

от русалки търсещи любов

в замяна даващи живота си

и после само пяна

пяна...

а той отпива тъмно пиво

и дискотечни глобуси

припомнят нещо смътно

и блестящо

изплъзващ спомен

коя бе тя...

не помня.

 

И от пепеляшки

как ми писна...

 

със техните пантофки

и тиквени каляски

отдавна феята е

само метафорична фраза

фрази...

а той опитва нови пози

ръцете спускат се

по глезена

и малък белег

го сразява

за миг

и после пак забравя.

 

И как ми писна

да съм приказна...

 

перфектна 

нереална

красива

с бодли

със ябълка

със наметало

на бял кон

в кула 

в огледало

заспиваща

събудена

...

 

 

и винаги със "Happy End".

 

А краят винаги си го забравял...

 

 

посветено

 

 

 

© Ол Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??