25 мая 2014 г., 19:44

Забравената пролет 

  Поэзия
326 0 2

Докосвайки внезапно мисълта си,

за забравената пролет сетих се аз,

не беше отдавна, но чух този глас

и лицето започна да прави гримаси.

 

Страх ли е или душевно сътресение

и защо задавам същия въпрос пак –

равновесие ли губя в дневния мрак

или отново някъде има земетресение.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??