May 25, 2014, 7:44 PM

Забравената пролет 

  Poetry
365 0 2

Докосвайки внезапно мисълта си,

за забравената пролет сетих се аз,

не беше отдавна, но чух този глас

и лицето започна да прави гримаси.

 

Страх ли е или душевно сътресение

и защо задавам същия въпрос пак –

равновесие ли губя в дневния мрак

или отново някъде има земетресение.

© Никица Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??