25 февр. 2008 г., 12:52

Забрави 

  Поэзия » Любовная
1022 1 2

Забрави за мен завинаги!

Забрави за моя лик!

Забрави за моите целувки!

Забрави за моите милувки!

Забрави, че някога съм те търсила!

Забрави, че исках да си с мен!

Забрави, че те обичах тайно!

Забрави, че мечтаех все за теб!

Забрави за нашите разговори!

Забрави за нашите срещи!

Забрави за нашите прегръдки!

Забрави за нашите целувки!

Забрави всичко, което ти причиних и живей живота си без мен!!!

© ДяВоЛчЕ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??