Любими, вслушай се в тишината,
усети каквото не виждат очите,
подай ми ръка в тъмнината
и опитай нежния вкус на сълзите.
Впий очите си в мен
и проникни в самотата на мечтите.
Остави страстта да обгърне дъха ми студен.
Виж как живота обикна смъртта,
забрави миналото, заровено в пръстта.
Усети как тъмнината прегръща светлината,
любовта погубва самотата.
Ела, вземи ме в своите обятия,
виж красотата на жертвените разпятия,
погледни през очите ми окървавени,
усети красотата на мрака,
виж дяволите застинали, запленени,
убий Гарвана, който ме чака.
Бързо разкъсай мислите в мен,
докосни топлината на огъня вледенен.
Искам да спася любовта от смъртта,
ще изровя тялото си от пръстта...
Forever I'm yours,
infuse into the warmth of your blood,
like a tear on an edge of a knife
like wine on my seductive lips
© Димитрина Иванова Все права защищены
Поклон пред жаждата за обич и живот.с обич за теб.