22.12.2007 г., 18:17 ч.

Забрави болката, промени се 

  Поезия » Любовна
935 0 2

 

Любими, вслушай се в тишината,

усети каквото не виждат очите,

подай ми ръка в тъмнината

и опитай нежния вкус на сълзите.

 

Впий очите си в мен

и проникни в самотата на мечтите.

Остави страстта да обгърне дъха ми студен.

 

Виж как живота обикна смъртта,

забрави миналото, заровено в пръстта.

Усети как тъмнината прегръща светлината,

любовта погубва самотата.

 

Ела, вземи ме в своите обятия,

виж красотата на жертвените разпятия,

погледни през очите ми окървавени,

усети красотата на мрака,

виж дяволите застинали, запленени,

убий Гарвана, който ме чака.

Бързо разкъсай мислите в мен,

докосни топлината на огъня вледенен.

Искам да спася любовта от смъртта,

ще изровя тялото си от пръстта...

 

Forever I'm yours,

infuse into the warmth of your blood,

like a tear on an edge of a knife

like wine on my seductive lips

© Димитрина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много силно...ще изровя тялото си от пръстта...
    Поклон пред жаждата за обич и живот.с обич за теб.
  • "...Убий Гарвана,който ме чака..."
    Много силно!Поздравявам те!
Предложения
: ??:??