13 янв. 2012 г., 13:42

Забрави ме 

  Поэзия » Любовная
869 2 0

Не искам нищо да си спомняш

за отминалите дни,

аз те моля, забрави ме,

едва ли ще изтриеш моите сълзи.

 

Любовта ни свърши вече,

угасна като въглен в пепелта,

за мене ти си тъй далече,

не вярвам аз на твоите слова.

 

Не можеш да обичаш двама,

защото ще останеш без един,

в любовта измама няма,

любовта е дар неоценим.

 

Прощавам ти, бъди ти жива,

ще търся другаде любов,

пожелавам ти да си щастлива,

на себе си - живота нов.

© ПЕНКА КАМБУРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??