3 июн. 2008 г., 10:28

Забравих те 

  Поэзия » Другая
1071 0 30
Компасът ми не иска да те търси.
Стрелките се обърнаха наопаки.
Пред мене хоризонтите са къси.
Разхвърляни навсякъде - посоките.


Платната ми утихнаха безветрени.
Преляха и безумни океаните.
А думите изхвърлих неизречени
на дъното - примамка за пираните.


Издигнах самотата си за мачта
и знаме си измислих. За победа.
Пресъхнаха очите ми. Не плача.
Забравих те. Отдавна те погребах.

© Елица Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??