Забравих устните си...
в мисълта ти,
за да те топлят
и изпиват през нощите,
когато ме няма....
Заключих тайните на любовта
в гърдите си...
за да боли по -малко,
когато....
отсъстваш във дните ми...
Запазих трохи от гордостта си,
само за да ги разпилея на птиците...
и да остана в ръцете ти,
безмълвна и гола -
без маска на страх,
без ужас,
без религиозни символи...
Първична
Истинска
Твоя...
автор: Моника Валерѝ
дата: 08.01.2016г.
© Моника Стойчева Все права защищены