4 окт. 2005 г., 19:23

Забравям, че ме има 

  Поэзия
870 0 4

И съм перо,
потапяно в топлата рана на желанието,
в мастилницата на природата дълбоко потапяно,
и ангелска ръка преписва с мен
на всичките
живи и мъртви езици
и с всичките живи и мъртви езици
"Песен на песните"
по твоето тяло...

прегръщам те,
забравям, че ме има...

© Стефан Кръстев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??