4.10.2005 г., 19:23 ч.

Забравям, че ме има 

  Поезия
859 0 4

И съм перо,
потапяно в топлата рана на желанието,
в мастилницата на природата дълбоко потапяно,
и ангелска ръка преписва с мен
на всичките
живи и мъртви езици
и с всичките живи и мъртви езици
"Песен на песните"
по твоето тяло...

прегръщам те,
забравям, че ме има...

© Стефан Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??