15 дек. 2007 г., 13:31

Заедно като преди 

  Поэзия » Любовная
470 0 4

Може би това си ти,

а може би така ми се иска

да докосна теб сега

със моята малка, нежна ръка,

да се вгледам в тъжните ти от болка очи

и да видя в тях отражението как гори.

Да осъзная, че и теб те боли,

но самотата ще е в двама ни, разбери.

За нас никога няма да има път,

ще има само две души, които ще се молят

поне във следващия си живот

да са заедно, като преди.

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??