Ще се промъкна тихо, като летен бриз
и всичките ти мисли ще превзема...
Ще бъда млечно-нежна като розов лист,
умората ти мигом ще отнема...
Ще са коприна ласкава ръцете ми,
изплъзваща се гладко и безшумно,
косите – фино в твойте ще са вплетени,
проблясващи загадъчно и лунно...
Ще ти изглежда сякаш имаш власт над мен,
Но всъщност аз ще те владея,
дори в съня си после ще си запленен –
за моето ухание – копнеещ...
09.07.2006г
© Дидислава Все права защищены