18 мар. 2014 г., 22:39

Заключен си 

  Поэзия » Любовная
535 0 0

                         Заключен си в сърцето след хиляди врати,

                         неразбиваеми са неговите стени.

                         Заключен си в това наивно сърце,

                         там ще е винаги само твоето лице.

 

                         Никой  вратите не може да отключи,

                         никой стените не може да разбие.

                         Животът на сърцето ще приключи,

                         ако някой любовта ми убие.

 

                         Заключен е в сърцето всеки миг,

                         заключен е в този стих.

                         Идваш и си тръгваш от деня ми,

                         но заключен си в съня ми...

 

                         Пуснах те в сърцето ми да влезеш,

                         позволих ти цялото да го превземеш.

                         Заключих те в него,

                         гръб обърнах и на моето его.

 

                         Няма да те пусна да си идеш,

                         в него до живот ще бъдеш.

                         Няма теб в миналото да оставя,

                         още стени в сърцето ще направя.

 

                        Цялата любов за теб ще пазя,

                        вътре в мен, заключих я за теб.

                        И нищо, че теб вече те няма,

                        в сърцето ще си до последния ми ден.

 

                       Ключът от многото врати,

                       изхвърлих го в морските вълни.

                       Морето го погълна жадно

                       и в сърцето ми заключен оставаш за постоянно!

 

 

                  

© Евелина Велинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??