22 июн. 2011 г., 16:51

Закон и милост 

  Поэзия
531 0 0

Истината е светлина -

ярко озарява.

Може да донесе свобода,

но и жестока, когато закъснява.

Убиец или смъртен,

да се докаже трябва.

Но ще бъде ли съден

от хора, търсещи правда?

Истината е светлина,

чакаме да ни озари.

Но дали дотогава

няма да сме слепи???

 

 

П.С.

"Дори най-умният човек без милосърдие е чудовище"

© Нели Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??