Истината е светлина -
ярко озарява.
Може да донесе свобода,
но и жестока, когато закъснява.
Убиец или смъртен,
да се докаже трябва.
Но ще бъде ли съден
от хора, търсещи правда?
Истината е светлина,
чакаме да ни озари.
Но дали дотогава
няма да сме слепи???
П.С.
"Дори най-умният човек без милосърдие е чудовище"
© Нели Георгиева All rights reserved.