17 июл. 2009 г., 15:18

Законът на сърцето 

  Поэзия » Другая
446 0 3

ЗАКОНЪТ НА СЪРЦЕТО

 

Загърбих гордост, унижение и... всичко.

Не се интересувам кой какво ще каже.

Думите са много и различни,

прекалено даже.

 

Не позволявам вече да съм ограбвана,

не търся начин как да оцелея,

обърнах гръб на всичко "правилно",

по закона на сърцето си живея.

© Албена Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??