Jul 17, 2009, 3:18 PM

Законът на сърцето 

  Poetry » Other
447 0 3

ЗАКОНЪТ НА СЪРЦЕТО

 

Загърбих гордост, унижение и... всичко.

Не се интересувам кой какво ще каже.

Думите са много и различни,

прекалено даже.

 

Не позволявам вече да съм ограбвана,

не търся начин как да оцелея,

обърнах гръб на всичко "правилно",

по закона на сърцето си живея.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??