24 июн. 2016 г., 15:52

Залез 3 

  Поэзия » Философская
258 0 0

Слънце грее, лято е сега,

нощта иде, иде тъга.

И в тъмния простор

гасне тихо светъл взор.

 

Звезди блещукат над мен -

чезне чуден ден,

чезне неговата красота -

спуска се вечерта.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??