Jun 24, 2016, 3:52 PM

Залез 3 

  Poetry » Phylosophy
259 0 0

Слънце грее, лято е сега,

нощта иде, иде тъга.

И в тъмния простор

гасне тихо светъл взор.

 

Звезди блещукат над мен -

чезне чуден ден,

чезне неговата красота -

спуска се вечерта.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??