27 апр. 2005 г., 15:30

Залез 

  Поэзия
949 0 3
Планински връх поглъща
слънчевия диск,
вятърът студен захваща
полъха си тих.
Скрива се денят уплашен
бързо зад студа,
струва му се твърде страшен
на хората света.
Ще се върне сутринта отново
при тези зверове,
с душа по-твърда от олово,
с желанието да умре

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??