Apr 27, 2005, 3:30 PM

Залез 

  Poetry
948 0 3
Планински връх поглъща
слънчевия диск,
вятърът студен захваща
полъха си тих.
Скрива се денят уплашен
бързо зад студа,
струва му се твърде страшен
на хората света.
Ще се върне сутринта отново
при тези зверове,
с душа по-твърда от олово,
с желанието да умре

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??